Allmänt Välbefinnande

Vad är egentligen allmänt välbefinnande? När man kollar upp det så betyder det att må bra. Synonymerna är välförmåga, hälsa, trivsel och komfort. Vi är många som strävar efter den känslan. Och vad gör vi då? Vi kollar efter perfektion oftast, att du måste se ut och vara på ett visst vis. Jag upplever att de flesta tänker på utsidan och att insidan glöms bort. 

När jag talar med en klient om mål som ska uppnås när det gäller viktminskning så tar jag inte svaret om hur kroppen ska se ut. Det är hur du kommer känna som är det viktigaste, det du kan uppnå när du nått en viss vikt. Hur förbättrar det ditt liv? 

När jag har en klient så vill jag jobba på helheten, jag vill även jobba med insidan och lyssna på vad min klient faktiskt vill. För att nå dina mål så krävs det så mycket mer än att äta och träna rätt. 

När man bokar in kostrådgivning hos mig så får man även tips om hur man kan jobba med sig själv och sitt mindset. Och jag är så stolt när jag ser mina klienter sakta men säkert börjar ändra hur de faktiskt ser på sig själv. Det är den stora belöningen. 

Hur gör du för att jobba på ditt mindset?

 

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.