Välkommen till

Jills massage & nutrition

Kostrådgivning

Det vi äter påverkar vår hälsa

De allra flesta är medvetna om att det vi äter påverkar vår hälsa. Om din kropp känns i obalans kan kosten vara något du behöver se över. Men det kan vara svårt att göra det på egen hand om du inte besitter de rätta kunskaperna. Därför kan det vara bra att få kostrådgivning. Det är även viktigt att se över din livsstil allt från din sömn, stress och hur du tänker för att du ska få en hållbarhet i ditt välbefinnande. 

Att äta rätt är viktigt för att kroppen ska vara frisk och stark

Vad är en kostrådgivning?

En kostrådgivning är vad det låter som. Du får råd och coaching vad gäller din kost för att du ska må bättre. Det är inget som kommer att få dig att må bättre över en dag, utan det är en mer långsiktig förändring som kan vara nödvändig för din hälsas skull.

Eftersom att allas behov är olika är en kostrådgivning alltid individuell. Jag tar fram en plan och vägleder dig så att du ska nå dina mål. Det kan vara att bli piggare och få mer ork, sova bättre, gå ner i vikt eller helt enkelt bara må bättre. Jag har även upplägg för att bygga din mentala hälsa samt kan erbjuda träningsprogram så du bygger upp dig inifrån och ut. 

Vem behöver kostrådgivning?

För att din kropp ska fungera behöver du få i dig näring och energi för att du ska orka med din vardag och för att du inte ska bli sjuk. Att ta hand om sig på rätt sätt är alltså viktigt för att kroppen ska vara frisk och stark och för att du ska vara pigg och glad.

Den som äter en ofördelaktig kost har ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, depressioner, sämre immunsystem och diabetes. Därför är det viktigt att du är medveten om vad du äter och hur det påverkar dig. Förutom att rätt kost kan påverka din fysiska och psykiska hälsa så får du bättre hy, hår och naglar. Många glömmer även den mentala biten och den är något jag jobbar mycket med. Hållbarhet är det viktiga för mig, inte vilka dieter du ska gå på. 

När du får en kostrådgivning får du veta vad du behöver för att din kropp ska må bra. Oavsett vad ditt mål är med rådgivningen så kan jag hjälpa dig.

Boka en tid

Fördelen med kostrådgivning är att den behöver nödvändigtvis inte ske på plats. Tack vare internet kan jag ge dig kostrådgivning oavsett vart i landet du befinner dig. Då sker våra möten online istället för fysiskt på plats.

Det finns flera behandlingar att välja bland vad gäller kostrådgivning. Jag erbjuder olika paket som vi sen anpassar så dem passar dig. Även träning.

När du bokar en kostrådgivning går vi igenom hur din nuvarande situtation ser ut med sömn, stress, kost och motion. Vi sätter upp mål där du vill vara. Du får även tillgång till appen där all kommunikation sker.

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.