Välkommen till

Jills massage & nutrition

Massage

Massage som mjukar upp och lindrar värk

Med hjälp av en massagebehandling kan du mjuka upp din kropp och lindra smärtor i muskler och leder. Massage är en behandlingsmetod som mjukar upp spänningar i musklerna och lindrar värk. Dessutom ökar blodcirkulationen och du får bättre förutsättningar för en ökad rörlighet. Efter avslutad behandling är det många som går hem med en avslappnad kropp som känns mer behaglig då spänningar har släppt med hjälp av de metoder jag använder mig utav för att frigöra musklerna från spänningar.

En djupgående massage som behandlar hela kroppen

Svensk massage

En svensk massage har blivit lite av en klassiker. Inte bara i Sverige utan också i resten av världen. När du tar denna behandling får du en djupgående massage som behandlar hela kroppen. Om du har något specifikt område du behöver få bukt med är det viktigt att du förmedlar det så att du får den hjälp du behöver.

Syftet med en massage är att mjuka upp stela och ömma muskler. Dessutom är det ett bra sätt för kroppen att återhämta sig om du är en aktiv person som tränar mycket. Knutar och muskler löses upp och avger det hormon som får oss glada. Alltså mår du bättre både i kroppen och i sinnet efter en massagebehandling.

Så här går behandlingen till

När du får en massagebehandling får du ligga på en massagebänk. Behandlingen inleds med en uppvärmning för att mjuka upp musklerna. Därefter övergår behandlingen till knådning, tryck, knackningar och andra metoder som används för att dina muskler ska mjukas upp och behandlas på djupet. Behandlingen går att anpassa efter individen och därför är det bra om du meddelar dina behov helst innan behandlingen men du kan också säga till under. En massage ska inte vara obehaglig, men ibland kan det göra ont när hårda knutar mjukas upp och ömmande muskler behandlas. Det är bara att säga till när du vill att din massör ska vara med varsam eller mer hårdhänt beroende på vad du har får behov.

Hur lång tid behandlingen varar kan variera. Den kortaste är 30 minuter lång och den längre är 50 minuter lång. 

Att gå på regelbunden massagebehandling har många fördelar. När du går på massage behandlas dina muskler vilket minskar risken för framtida problem och krämpor. Dessutom blir du mer harmonisk och avslappnad efter avslutad behandling vilket är något många kan ha nytta av.

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.