Göra hudvård till en del av vardagen

Hudvård har alltid varit ett enormt intresse hos mig. Har alltid haft bra produkter tycker jag. Även om jag inte alltid haft ekonomi för det så har jag ändå sett till att ta hand om min hy och använt produkter som har bra kvalitet. Har inte varit mycket för smink och inte varit fåfäng men känt att min hy förtjänar att må bra. Visst kan man ha problem hy för av många olika orsaker, det kan vara sånt som sjukdomar eller stress. Men mycket är beroende på hur man sköter om den.

Jag har nu det senaste året fått många komplimanger om min hy. Inget jag tänker på så men idag hade jag en sån dag där jag faktiskt kollade mig i spegeln och blev så glad över mitt glow. Att kunna se fräsch ut fast jag nyss vaknat och inte har smink på mig känns riktigt bra. Inte illa för att vara 46 år. 

Så vad gör jag då? Jag gör hudvården till en del av min vardag. Det är min stund för mig själv på morgonen och på kvällen. Jag stressar mig inte igenom den utan att ta hand om hyn är lika självklart som att borsta tänderna. Jag använder min lumispa varje morgon och varje kväll. Okej, någon morgon kan jag faktiskt fuska med den. Men majoriteten av dagarna så använder jag den. 

Sen serum, det som många glömmer och som är bland det viktigaste. När jag har på mitt serum använder jag mig av en boost. Jag har inte de senaste åren haft sån jämn hudton och mina porer har blivit lite större något som händer när man blir äldre. Men nu har dem blivit mindre och hudtonen mer jämn!! 

Och självklart tar jag mitt kollagen för hår hud och naglar. Den tillsammans med lumispa är magisk då lumispa stimulerar kollagen. Och till kollagenet tar jag extra c vitamin som också hjälper till vid kollagen produktion. Du vet väl om att vi förlorar kollagen varje år. Därför blir hyn så skör när vi blir äldre. Så ta hand om den och använd ett kollagen av bra kvalitet. 

Så min rutin ser oftast ut så här:

Lumispa, djuprengöring

Ansiktsvatten

Serum, använder age loc boost

Sen kräm, eller ev mask som får verka över natten

Ögonkräm, som jag också använder mig av lumispa till men då den för ögonen. 

Vill du veta mer om hudvård och testa själv olika produkter så kontakta mig så hjälper jag dig 🙂

 

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.