Helheten för att komma iform

Hälsa är ett stort ämne. Man pratar ofta om att gå ner i vikt och det ska gå snabbt. Man ska bygga muskler och för det måste du göra dessa övningar osv. Du måste följa den här dieten annars lyckas du inte. 

Men många glömmer helheten. Det handlar inte bara om hur du äter eller tränar. Det handlar även om hur du ser på dig själv och vad du säger. Vi hoppas alltid att går vi bara ner x antal kilon eller vi bygger muskler så blir vi lyckliga. Vi jagar lyckan. Får vi bara det där jobbet, den där bilen eller partnern så blir jag lycklig. Men det fungerar inte riktigt så. Du blir inte lyckligare för att du går ner i vikt. Visst absolut så är det mycket som kan bli lättare. Du får mer ork och energi osv. Men bara du själv kan göra dig lycklig. Alltså vad säger du till dig själv och vad tänker du när du tänker på dig själv?

Jag tror på att jobba med helheten när det kommer till mina klienter. Att bygga upp en stark grund för att man ska klara av att nå sina mål. Diets och sånt fungerar, absolut men mår du inte bra i dig själv så hjälper inte det så mycket för att bli lycklig. 

Lär dig att älska dig själv och ta hand om dig först.

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.