Mer satsning hos mig på kosttillskott

Jag kommer att satsa mer på kosttillskott i mitt företagande bland annat Magnesium. Kosttillskottet jag alltid tjatar om. För Magnesium är en av de kosttillskotten jag verkligen brinner för.  

Det som jag även kommer sälja är c-vitamin/zink den ser jag verkligen fram emot. Det är 500mg c vitamin och 5 mg zink/tablett, och det ska med fördel tas morgon och kväll. Tabletterna är tuggtabletter så det går snabbt ut i blodet. Du vet om att lägger du en tablett under tungan så tas det upp i blodet via slemhinnan inom loppet av minuter. Vilket kan vara då det gäller vissa kosttillskott som man vill ha en snabbare effekt av. Många vet redan att c vitamin och zink är en bra kombination för att jobba med immunsystemet eller andra infektioner.

Magnesiumet då, som jag alltid tjatar om Det här är Magnesiumhydroxid som har utvunnits ur havsvatten. Det är en bättre biotillgänglighet på den. Med biotillgänglighet så är det hur den tas upp av kroppen.

Kvaliteten på magnesium beror inte bara på mängden magnesium, utan också magnesiumets biotillgänglighet. Biotillgänglighet är i vilken utsträckning magnesium absorberas och tas upp av kroppen. Jag brukar ju säga att ta upp till två tabletter om en tablett är runt 350 mg. Den här är på 150mg men då biotillgängligheten är bra så kan det räcka beroende på hur mycket Magnesium du har i kroppen. Det enda som händer om man tar fler är att man blir orolig i magen.

Har ni frågor om kosttillskott tveka inte att höra av er då jag har utbildning och erfarenhet av det området 

 

Jag kommer börja sälja dem 8/11 så vill du hänga med på beställningen jag gör, även kollagenet så säg till om ni vill testa så får ni hänga med på min nästa beställning eller så skickar jag dig en länk med de produkter du är intresserad av så får du dem direkt hem till dig.

Jag vill verkligen hjälpa så många som möjligt till en bättre hälsa. Att kunna vakna upp på morgonen och faktiskt känna för att sätta igång och ha ork till det 🙂 Det är en satsning jag kommer jobba mer med framåt. 

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.