Hudvård

Varför du ska tvätta ansiktet varje dag?

Dels för att ta bort smuts och skräp. Under hela dagen bygger hudens yta upp döda hudceller, olja, bakterier och svett. Det finns också sot i luften, föroreningar som lägger sig på huden under dagen som kan vara skadliga. Har du någonsin tagit en bomullstuss med ansiktsvatten och svept över ansiktet innan du gjort rent det? Då kan du se hur lortig den är. Tänk också på när vi använder oss av smink och vi inte tar bort det ordentligt. Överväg att använda en rengöringsborste för att verkligen ta bort smutsen från ditt ansikte.

Varför inte testa Lumispa? Här är fördelarna:

 

  • Avlägsnar effektivt alla spår av makeup, fett och smuts som samlats under dagen
  • Huden får ett strålande utseende
  • Ger en ren och fräsch känsla
  • Främjar ungdomlig hy
 
Nu i Oktober kommer det att komma ut en ny Lumispa där det finns en app som faktiskt håller reda på din rengöringsrutin, hjälper dig med vad din hy behöver osv. Alltså en virtuell hudterapeut.

Tänk på att om du lämnar smink på ögonen över natten kan det orsaka infektioner på grund av uppbyggnaden av bakterier som uppstår, vilket gör att din hud blir inflammerad, öm och irriterad.

Om du ger din hud en chans att andas och producera naturligt, återfuktande talg och viktigast av allt, låter kvällshudvårdsprodukter göra sin magi kommer du att hjälpa din hud att läka och återställa energi för nästa dag, och låter din hud föryngras. Så välj bra hudvård.

Om du inte redan har tagit reda på om kollagen så föreslår jag att du kollar upp det. Från 20 års åldern förlorar huden kollagen. Har du tänkt på äldre personer som har en sån skör hy? Det är bristen på kollagenet som gör det. När du ska välja ett kollagen så är det bra att tänka på att det ska vara bra biotillgänglighet i produkten. Och den jag jobbar med är forskningsbaserad och det finns studier på den. Det tog 6 år för forskarna att komma fram till det här kollagenet.

Vill du ha mer information om hur du tar hand om din hy och vilka produkter att använda är du välkommen att höra av dig till mig.

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om vår integritetspolicy.